Anasayfa / Haberler / RAMAZAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN

RAMAZAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN

Derneğimizin kıymetli üyeleri ve kıymetli Hemşerilerimiz, Mübarek Ramazan ayı boyunca sizlerle,dostlarımızla, akrabalarımızla ve komşularımızla olabildiğince ekmeğimizi bölüştük, soframızı paylaştık, hep birlikte sıkı bir dayanışma içinde olduk. Şimdi ise, birlik ve beraberlik duygularımızın güçlendiği, içtenlikle yaşandığı, toplumsal yaşantımızda büyük anlam ve değeri olan bir Ramazan Bayramına daha milletçe kavuşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Bayramlar Dargınlık, kırgınlık ve küskünlüklerin son bulduğu, sevgi, barış ve kardeşlik duygularının toplumun tüm kesimlerine yayıldığı, birlik ve beraberliğimizin daha da güçlendiği özel günlerdir. Aynı zamanda yardımlaşma ve dayanışma duygularının öne çıktığı, toplumsal huzurumuza ve barışımıza önemli katkısı olan, akraba, dost ve büyüklerin ziyaret edildiği, hastalara, kimsesizlere, yetimlere ve muhtaçlara yardım elinin uzatıldığı önemli günlerdir.

Bu duygu ve düşüncelerle gönlümüzden geçirip hayal ettiğimiz her ne varsa gerçeğe dönüşmesi dileğiyle,  Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyor, sağlık, başarı ve esenlikler diliyorum.

Saygılarımla

Ordu Akkuş Çukur Köyü Dernek Başkanı