Anasayfa / Dernegimiz / PİKNİK ŞÖLENİ

VARAN 2 MOGAN PİKNİK

DERNEK ÜYELERİ ve YÖNETİM KURULU İŞTE

BEKLEDİĞİNİZ PİKNİK ŞÖLENİNE BİZ HAZIRIZ
SEVGİLİ ÜYELERİMİZ VE HEMŞEHRİLERİMİZ HEYECANLA BEKLEDİĞİNİZ PİKNİK NİHAYET GERÇEKLEŞİYOR 15.09.2019 PAZAR GÜNÜ MOGAN PARKTA BÜTÜN ÜYE VE HEMŞEHRİLERİMİZLE BULUŞMAYI PLANLIYORUZ 15.0.09.2019 TARİHİNDE SAAT 09:00 DA DERNEĞİN ÖNÜNDEN OTOBÜSLERLE PİKNİK ALANINA GİDİLECEKTİR BU ORGANİZASYONA KATILMAK İSTEYEN BÜTÜN HEMŞEHRİLERİMİZİ BEKLİYORUZ BİLGİ İÇİN DERNEK YÖNETİMİ İLE İRTİBATA GEÇE BİLİRSİNİZ .

İRTİBAT NUMARASI
MUSTAFA GÜMÜS 0 539 343 15 19

MEDET DEMİRCİ    0 532 468 85 21

Bir yorum

1. Sevgili Çukurköylüler Kısa bir süre önce kurulan derneğimizin ve onu yöneten kardeşlerimizin başarılı ve özverili çalışmalara imza attıklarını yakinen hepimiz görüp şahit oluyoruz.

Önce Dernek Açılışı Sonra Aş evi açılışı sonra hıdırellez kutlaması hemde onca şanssızlığa vede üzüntüye karşın.
    Kısa bir zamanda 161 Üye onca etkinlik buluşmalar bir dernek yönetimi daha ne yapabilir ben şahsen Yunus yıldırım başkanı tüm ekibini canı gönülden kutluyorum.

Onların bunca uğraşına karşın bizler Çukurköylü olarak ne yapmalıyız önce tum halkımız olarak dernegimize harfiyen birkişi bile eksik olmadan üye olmalıyız bunca güzel uğraşlar verilirken tüm aktivitelere ailecek katılım sağlamalıyız.

Şimdi birlik zamanı ve pikniğe katılma zamanı lütfen biran önce dernek yönetimine adlarımızı yazdıralım ki birlik nasıl olunurmuş Çukurköylü nasıl olunurmuş Tüm Cümle Aleme örnek olacak bir güçte vede birlikte hareket etmeliyiz.

ZAMAN ÇUKURKÖYÜ VEDE DERNEĞİMİZİ EN ÜST SEVİYEYE ÇIKARMAKTIR.