Anasayfa / Haberler / KURBAN BAYRAMINIZ MUBAREK OLSUN

KURBAN BAYRAMINIZ MUBAREK OLSUN

Değerli  hemşehrilerim bayramlarımız, kardeşlik bilincimizi yenileme, aramızdaki dayanışmayı pekiştirme günleridir. Sevginin, huzurun, sevincin ve saygının simgesi konumundaki bayramları, insanların birbirine yakınlaşması, kaynaşması, üzüntülerin yerini sevincin alması, kardeşlik ve dostluk bağlarının canlanması, birliğimizin daha da güçlenmesi için fırsat olarak değerlendirmeliyiz. Ordu Akkuş Çukurköyü Mahallesi Derneğinin kıymetli üyeleri ve  hemşehrilerim olmak üzere Kurban Bayramı’nızı en kalbi duygularımla kutluyor, bayramın ülkemize ve Türk İslam dünyasına sağlık, huzur, esenlikler getirmesini, milli birlik ve beraberliğimizin güçlenmesine vesile olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum. Sevgi, barış ve hoşgörünün hakim olduğu nice bayramlar diliyorum.

Ordu Akkuş Çukurköyü Mahallesi Dernek Yönetimi adına

Halil İbrahim SEVİNDİK