Anasayfa / Duyurular / DERNEĞİMİZİN KURULUŞUNUN 1 YILI VE TEŞEKKÜR MESAJI

DERNEĞİMİZİN KURULUŞUNUN 1 YILI VE TEŞEKKÜR MESAJI

Saygıdeğer Hemşehrilerimiz 05.06.2019 Tarihinde Dernek merkezinde siz Saygıdeğer hemşehrilerimiz ve misafirlerimizin yüksek katılımıyla mübarek Ramazan Bayramı münasebetiyle bir bayramlaşma programı gerçekleştirilmiştir.Derneğimizi ve biz Yönetim kurulunu yanlız bırakmadığınız için bütün hemşehrilerimize ve misafirlerimize şükranlarımızı sunuyoruz birlik ve beraberliğin adresi neresi diye soran olursa Akkuş Çukur köyü Mahallesi Derneğinin adresini vermeniz yeterli olacaktır. Bunu zaten bilmeyen yoktur herhalde bir çukur köylü olarak sizlerle hanım kardeşlerimle gurur duymaktayız.

Ayrıca bayramlaşma programımıza katılan, katılamayan,telefonla arayarak birlik ve beraberliğimizi pekiştiren bütün hemşehrilerimizin Ramazan bayramını candan kutluyor Saygı ve Sevgilerimizi sunuyoruz.

Ayrıca 06.06.2019 Tarihi Akkuş Çukur köyü mahallesi Derneğinin  Kuruluş yıl dönümüdür.Bu vesile ile bir yıl içerisinde yapılanlar Akkuş Çukur köyü mahallesi Derneğinin ileride yapacaklarının teminatıdır.

Hakikaten daha kurulalı bir yıl olmasına rağmen siz saygıdeğer hemşehrilerimizin  destek ve katkılarıyla,birlik ve beraberlikleriyle özellikle Analarımızın hanımların ve kardeşlerimizin destek ve katkılarıyla gelecek yıllarda daha emin adımlarla ilerleyeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın sizler var olduğunuz sürece Derneğimiz sivil toplum örgütü olarak var olmaya devam edecektir.

Siz saygıdeğer hemşehrilerimizin destek ve katkılarıyla birlik ve beraberliğimizle Derneğimize daha nice başarılı yıllar temenni ediyoruz. Sen yoksan Derneğimiz bir kişi daha eksik diyoruz ve bütün hemşehrilerimizi Derneklerine üye olmaya Derneklerine sahip çıkmaya davet ediyoruz . Saygı ve Sevgilerimizle .

Akkuş Çukur Köyü Mahallesi Derneği Yönetim Kurulu

Cevapla