Anasayfa / Dernegimiz / DERNEĞİMİZİN İLK PİKNİK ŞENLİĞİ

DERNEĞİMİZİN İLK PİKNİK ŞENLİĞİ

Kıymetli üyelerimiz  Kıymetli Çukur Köylü ve çevre Köylerimizin güzel İnsanları ve sivil Toplum Kuruluşlarının Değerli Yöneticileri 15.09.2019 Tarihinde Derneğimizin ilk defa düzenlemiş olduğu Piknik Şölenimize katılımlarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyoruz ayrıca piknik şölenimizde bizlere enstrümanları ile destek olan Fikret Gül ve Ali Gül kardeşlere Hikmet UZUN beye köyümüzün sanatla uğraşan gençlerine ve derneğimize araçları ile malzeme taşınmasında yardımcı olan üyelerimiz Selahattin YILDIRIM  Yaşar AKKAYA beye bizlere firması ile destek olan As Turizmin Sahibi Adem DUMAN beye sabah kahvaltısında ve öğlen servisinde büyük desteği olan üyelerimiz İhsan SEVİNDİK Cengiz YILDIRIM İsmail AŞÇI beye ayrıca Şölenimizin sunumunu yapan Ali BASMACI beye servis esnasında  yardımlarını esirgemeyen bütün gençlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz ve bundan sonraki piknik şölenlerimizde buluşmak dileğiyle hepinize saygı ve sevgilerimizi sunuyoruz.

Ordu Akkuş Çukur Köyü Mahallesi Derneği Yönetim Kurulu

İLK PİKNİK ŞENLİK RESİMLERİ