Anasayfa / Duyurular / AKKUŞ ÇUKURKÖY DERNEK YÖNETİMİNDEN AÇIKLAMA

AKKUŞ ÇUKURKÖY DERNEK YÖNETİMİNDEN AÇIKLAMA

Dernek Yönetimimiz 19.10.2020 Tarihinde saat 21:00 de Dernek merkezinden toplanarak aşağıdaki kararı almıştır.

Buna göre:

Dernek Yönetiminin 2020/126 Sayılı kararına göre Derneğimizin adına yapılacak sosyal medya paylaşımlarında öncelikle Dernek Yönetimi tarafından.

www.akkuscukurkoydernegi.com”Akkuş Çukurköyü Mahallesi Derneği  Facebook grup sayfasından yayın yapılacaktır.Akabinde yine yönetim tarafından Akkuş Çukurköyü Facebook grup sayfasından yayın yapılacaktır. Bu paylaşımlar yapıldıktan sonra ise yönetim kurulunun izni ile “www.yeşilakkus.com” adresinden paylaşım yapılacaktır. Bu sosyal medya sayfalarının dışında hiç bir sayfadan yayın yapılmayacaktır.

Bu karar yönetim kurulu üyeleri tarafından oy birliği ile alınmış olup bu tarih itibari ile paylaşımlar yukarıdaki gibi yapılacaktır.

Halil Ibrahim SEVİNDİK

Başkan Yardımcısı