Anasayfa / Dernegimiz / AKKUŞ ÇUKURKÖYÜ MAHALLESİ DERNEGİNDEN DUYURU

AKKUŞ ÇUKURKÖYÜ MAHALLESİ DERNEGİNDEN DUYURU

AKKUŞ ÇUKURKÖYÜ MAHALLESİ DERNEĞİNDEN DUYURU

Akkuş Çukurköyü Derneğinin Kıymetli Hanımefendi üyeleri beyfendi üyeleri kıymetli Çukurköylü büyüklerim kardeşlerim bacılarım beklenen büyük gün geldi yaklaşık 2,5 aydır derneğimizin bir mülkiyeti olsun düşüncesi ile satılık dükkan arayışına geçmiştik ve netice itibari ile Ankara Seyranbağları Göktürk Mahallesi seyran sokakta 78/13 C ve 72 m2 şuanki dernek yerinin iki katı büyüklügünde derneğimize uygun merkezi yer olarakta bizlere çok çok uygun olduğunu düşündüğümüz bir mekan bulduk ve 20 kişilik yönetim kurulu arkadaşlarımızla yapmış olduğumuz toplantı neticesinde bu yerin alınması konusunda karar çıkmış ve bugün Emlakçı da Sözleşmemizi Derneğimiz adına imza altına aldık ve tapumuzu bayramdan sonraki ilk hafta alacagız biz Dernek yönetim kurulu olarak Siz üyelerimizden ve Çukurköylü halkımızdan dernegimize mülkiyetin alınması konusunda ciddi maddi desteklerinizi bekliyoruz bizler eminiz ki Tüm Çukurköylüler çıktığımız bu yolda bizleri yanlız bırakamayacaktır.
Halkımıza ve Dernegimize hayırlı uğurlu olsun.
Hepinizi Dernek Yönetimi adına ve şahsım adına saygı ile selamlıyorum.

Akkuş Çukurköyü Mahallesi Dernek Yönetimi adına
Başkan
Halil İbrahim SEVİNDİK

Not:Banka hesap numaramız ve iban numaramız aşağıda yer almaktadır.

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlenmelidir *