Anasayfa / Dernegimiz / AKKUŞ ÇUKURKÖYÜ MAHALLESİ DERNEĞİNDEN DUYURU

AKKUŞ ÇUKURKÖYÜ MAHALLESİ DERNEĞİNDEN DUYURU

Akkuş Çukurköyü Mahallesi Derneğinin kıymetli üyeleri ve kıymetli hemşehrilerimiz 10.08.2020 tarihinde derneğimiz adına siz üyelerimizin hemşehrilerimizin desteği ile Tapusunu almış olduğumuz mülkiyetimizin  tadilatı 17.09.2020 tarihinde bitmiş ve 18.09.2020 tarihinde temizliği yapılarak 19.09.2020  taşınmıştır. Derneğimizin tadilatı sırasında çalışan Erdoğan KAYA kardeşimize ve dernek üyemiz  Selahattin YILDIRIM beye ayrıca yönetim kurulu arkadaşımız İsmail AŞCI beye ve Dernek mülkiyetimizin alımı sırasında her ne kadara bizler çalışıp çabaladı isek de bizlere evinden maddi destek bulma konusunda ve inşaat çalışmalarında  canla başla çalışan destek olan kardeşimiz Tahsin  AKKAYA beye ve Derneğimizin taşınmasında aracı ile bizlere destek olan Sezgin SEVİNDİK kardeşimize üyelerimiz  İsmail ÇAM-Medet DEMİRCİ – Mehmet Ali YILDIRIM -Kasım KAYA-Hidayet KAYA  ve Kıymetli kardeşlerimiz Erol UZUN beye Ramazan GÜMÜŞ beye derneğimize dolapların teminini sağlayan ve molozlarının atılımında bizlere destek veren İhsan MEHDER beye  ve çalışmalar sırasında bizleri yanlız bırakmayıp ziyaret eden üyelerimize ve hemşehrilerimize  temizliğimizi yapan hanım ablalarımıza kardeşlerimize Akkuş Çukurköyü Mahallesi Dernek Yönetimi adına  teşekkür ediyor şükranlarımı sunuyor ve Hepinizi saygı ile selamlıyorum.

Dernek Başkanı

Halil İbrahim SEVİNDİK

Not:

19.09.2020 Tarihinden itibaren derneğimiz yeni adresinde faaliyetlerine Covid-19 sınırlamaları içerisinde devam edecektir. Derneğimizin yeni adresi.

Göktürk mahallesi seyran caddesi 78/C  Seyran Bağları ÇANKAYA/ANKARA

Allah hepinizden razı olsun