Anasayfa / Haberler / Akkuş Çukurköyü Mahallesi Derneğimizin olağan genel kurulu yapıldı

Akkuş Çukurköyü Mahallesi Derneğimizin olağan genel kurulu yapıldı

Sevgili Çukurköylü hemşerilerimiz, saygıdeğer büyüklerim, arkadaşlarım sevgili üyelerimiz Akkuş Çukurköyü Mahallesi Derneğimizin olağan genel kurulu 06.01 2019 tarihinde karacelik düğün salonunda siz saygıdeğer hemşerilerimizin yüksek oran da katılımıyla ve coşkuyla yapılmıştır.Bu kalabalık ve coşku yeni göreve seçilen yönetim kurulunun çalışmaların da daha etkili daha yoğun ve daha tempolu bir şekilde çalışmaları gerektigini göstermektedir Bunun için bizler de yeni yönetim kurulu olarak sizlerin bizlere vermiş olduğunuz katkı ve desteklerinizi boşa çıkarmamak için elimizden gelenin daha fazlasını yapacagımızdan emin olabilirsiniz İnşallah bunu da yine sizlerin destek ve katkılarıyla başaracağımıza yürek den inanıyorum.

Derneğimizin kurucu üyeleri ve yönetim kurulu uyeleri arkadaşlarıma Derneğin kuruluşundan bu zamana kadar olan zaman icerisinde çok kıymetli yoğun ve başarılı çalışmalarından dolayı ve birlikte yaptığımız başarılı işler için sonsuz saygı ve sevgilerimi gönderiyorum iyiki birlikte çalışmışız.

Siz saygıdeğer hemşerilerimize,genel kurulumuza katılan misafirlerimize, siz değerli üyelerimize kar kış demeden uzaklardan gelen gelmek isteyip de gelemeyen tüm hemşerilerimize üyelerimize sonsuz saygı ve sevgilerimizi iletiyoruz.

AKKUŞ ÇUKURKÖYÜ MAHALLESİ DERNEGİ YÖNETİM KURULU