Anasayfa / Dernegimiz / BASIN DUYURUSU

BASIN DUYURUSU

Akkuş İlçemize bağlı Gedikli, Çavdar, Ketendere, Çukurköy, Meyvalı, Külekçili ve Ceyhanlı Mahallelerimizin Ankara ve İstanbul’da yer alan dernek başkanları ve temsilcileri ile mahalle muhtarları olarak grup yolumuzun asfaltlanması için 20 Aralık 2019 tarihinde Akkuş’ta Belediye Başkanını, Kaymakamı, Siyasi Partilerin İlçe başkanlarını içeren bir dizi ziyaret gerçekleştirdik. Ziyaretimiz ardından durum değerlendirmesi yapmak ve iş planı oluşturmak amacı ile 25.Aralık 2019 tarihinde Çukurköy Derneğinde bir toplantı daha gerçekleştirdik. Bu toplantımızda, talebimizi en güçlü ve en katılımcı şekilde Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Hilmi GÜLER’e iletmeye karar verdik. Bu amaçla; haklı talebimizi gerekçelendirmek için bir rapor hazırlanması ve yolumuzun asfaltlanmasına ne kadar çok kişinin ihtiyacı ve isteği olduğunu göstermek için bu yedi mahallenin köylerde ve gurbette yaşayan tüm bireylerinin talep dilekçelerinin toplaması kararı alındı. Özellikle mahallelerimizin yaşayanları ve gurbetçileri olarak büyük, küçük, çocuk demeden talep dilekçesi ile talebimizi Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı’na iletmemiz gerekmektedir. Amacımız 20.000 adet dilekçe toplamaktır. Talebimiz ne kadar yüksek olur ise Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı’nı nazarında yolumuzun asfaltlanması talebimiz o kadar çok kişi tarafından istenildiği anlamına gelecek ve talebimiz karşılık bulacaktır. Yapılacak bu talep dilekçesi toplama sürecimiz en kısa sürede başlayacak olacak olup, halkımıza bilgi verilecek dilekçe örnekleri ulaştırılacaktır. El birliği ile bu işin üstesinden geleceğimizden eminiz ve asfalt yola ihtiyacı olan herkesin desteğini bekliyoruz.

AKKUŞ DERE KÖYLERİ ÇALIŞMA GURUBU

Cevapla